It's Lash O'Clock

Wimperextensions

U hebt van nature geen volle, lange, weelderige wimperlijn? Dan is een sessie individuele wimperverlenging wat u nodig hebt!

Deze pijnloze behandeling zorgt voor een onmiddellijk verbluffende oogopslag. U kan wegdommelen tijdens deze ontspannende sessie van 90 min, en wordt wakker met een nieuwe glamoureuze look. Persoonlijk resultaat bespreekbaar op basis van de lengte, dikte en curve van de zijde individuele wimpers.

Bij wimperextensions, hoort een verzorgingsprotocol, dat u bij de eerste sessie wordt uitgelegd.
Wimpers groeien en dagelijks vallen uw natuurlijke wimpers ook uit waar de extension aan gehecht wordt, bij een goede verzorging zijn extensions prachtig gedurende 3 à 4 weken. Voor het behoud van uw resultaat wordt daarom een maandelijks onderhoud aangeraden.

Wimperlifting 

Wimperlifting is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden op een speciale manier gelift. Hierbij worden mascara en een wimperkrultang overbodig. Wimperlifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Enkel zal het eindresultaat hierin uiteraard verschil uitmaken.

U kan de wimpers hierbij ook laten verven of kiezen voor een semi permanente mascara voor net nog dat ietsje meer!  De behandeling duurt ongeveer 60 minuten.


Wat zijn wimperextensions?

Wimperextensions zijn individueel aangebrachte zijde haartjes die met chirurgische lijm aan het begin van elke wimper worden bevestigd. Elk nepwimperhaartje wordt één voor één naast je eigen wimperhaartjes geplakt. Als je er zorgvuldig mee omgaat en ze elke drie à vier weken laat aanvullen (je moet het net zo zien als het bijwerken van je nagels) kun je heel lang met je wimperextensions doen. Hoe vaak je ze moet laten aanvullen hangt af van de natuurlijke cyclus van je eigen wimpers en hoe goed je je wimpers verzorgt.

Zijn er risico's?

Aangezien wimperextensions worden aangebracht met chirurgische lijm is het essentieel dat je die niet in je ogen krijgt. En u enige ooggevoeligheid meld. De ogen zijn gesloten gedurende de ganse behandeling, in slaap dommelen is gepermitteerd. De meest voorkomende klachten over wimperextensions zijn een oogontsteking door contact met vervuilde apparatuur of een haarzakontsteking doordat er twee wimpers aan elkaar zijn gelijmd en/of de lijm een haarzakje verstopt. Een reden om zorgvuldig je specialist te kiezen en niet enkel op de prijs te oordelen!

Het aanbrengen van een eerste set wimpers duurt anderhalf uur. Afhankelijk van hoe je eruit wilt zien, worden er op elk ooglid 30 tot 100 wimpers aangebracht.

Om je oog voor te bereiden op de extensions worden de onderste wimpers beschermd. Dat voorkomt dat je onderste wimpers per ongeluk aan je bovenste worden geplakt.

Vervolgens wordt er met een pincet nauwgezet door je wimpers gegaan om ze van elkaar te scheiden en te kijken welke het beste zijn om extensions aan te bevestigen. Als ze te kort zijn, zijn ze niet sterk genoeg om de extension te ondersteunen en als ze te lang zijn zal de extension geen lange levensduur beschoren zijn.

Voor- en nadelen van wimperextensions

Net zoals bij elke schoonheidsbehandeling zijn er voor- en nadelen die je moet afwegen om te weten of het aanbrengen van wimperextensions iets voor jou is. In dit geval zijn de voordelen vrijwel gelijk aan de nadelen.

Nadelen

  • Ze zijn onderhoudsgevoelig

Je moet om de drie - vier weken een afspraak van een uur maken om ze te laten bijwerken, wat lastig kan zijn als je veel reist of een druk leven hebt.
Je wimpers hebben extra aandacht nodig om tussen de vulbeurten mooi te blijven. Je moet make-upremovers op oliebasis vermijden. Verder moet je er op letten dat je niet met een handdoek over je ogen wrijft. Het spreekt natuurlijk voor zich dat hoe minder je in je ogen wrijft of aan je wimpers pulkt, hoe beter.

  • Ze beperken je make-upkeuze

Hoe meer make-up je gebruikt, hoe meer je zult moeten verwijderen. Overdag make-up gebruik zal echter ook beperkt blijven vanwege het resultaat.

  • Ze zijn moeilijk op te geven

Als je eenmaal wimperextensions hebt gehad, zijn ze moeilijk op te geven. Niet alleen omdat je die volle wimpers zult missen, maar ook omdat het er, niet al te best uitziet als je tussen twee situaties (wel of geen extensions) in zit.
Als je wilt stoppen, zijn er twee opties: of je laat ze uit zichzelf uitvallen óf je betaalt een onderhoud om ze te laten verwijderen .

Voordelen

  • Ze zien er schitterend uit!

Wimperextensions geven een sterker effect dan mascara, maar zijn tegelijkertijd veel natuurlijker dan nepwimpers.

  • Je hebt ze meteen.

Wimperextensions geven je met één afspraakje de wimpers die je altijd al hebt willen hebben!

  • Ze kunnen tijd besparen.

In eerste instantie kost het veel tijd om je wimperextensions te laten aanbrengen, maar we hebben ontdekt dat ze er het mooiste uitzien als je zo weinig mogelijk make-up gebruikt. Je zult dus 's ochtends minder tijd kwijt zijn om je op te maken en minder aan je ogen zitten om make-up aan te brengen of te verwijderen (wat beter is voor je huid).

Je kunt er maanden en maanden mee doen. Wimperextensions blijven er twee tot drie weken goed uitzien, maar daarna worden ze steeds minder vol. Als je ze regelmatig laat bijwerken, blijven ze echter oneindig lang goed.

! Ze zijn de investering meer dan waard, maar ze zijn niet voor iedereen geschikt .

Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin