WIE BEN IK?

Als je naar een schoonheidsinstituut gaat, geef je jezelf toch wel een beetje bloot en dan weet je dus graag waar je terecht komt. Vandaar, laat ik mezelf even voorstellen.

Mijn naam is Deborah Duncan, mama van 2 dochters en een zoon & sinds 2017 zaakvoerster van schoonheidsinstituut DEBEAU. Ik heb het geluk om mijn passie te kunnen combineren met mijn hobby & gezinsleven.


MIJN PASSIE...

Mijn passie is een luisterend oor bieden aan mensen met uiterlijke problemen. Dit kan gaan van huidproblemen zoals rimpels, acne, couperose,... als fijne wimpers, geen wenkbrauwen meer, moeite met zichzelf opmaken,... noem maar op! Alles wat met uiterlijke verzorging te maken heeft, daar wil ik u mee helpen!

HOE KAN IK U HELPEN?

Door te luisteren...

Ik ga luisteren naar waar u een probleem mee heeft, naar waar u een oplossing voor wilt & samen gaan we de verschillende mogelijkheden bespreken en kijken wat het beste bij u past als oplossing.

Door samen te werken...

Samen werken aan uw probleem dat is wat wij gaan doen. Vooral bij een huidprobleem is het van belang dat u thuis aan uw huid werkt & ik pak uw huid in het instituut aan. Alleen zo komen we aan het beste resultaat!

Door eerlijk te zijn...

Eerlijkheid duurt het langst! Jammer, maar waar een schoonheidsspecialiste kan niet toveren. Het is dus van belang om een reëel resultaat voor ogen te houden en dat u duidelijk weet wat u al dan niet mag verwachten. Ik draai er niet om heen en ga u eerlijk vertellen wat te verwachten, welk resultaat we samen kunnen bekomen.

WAAR VINDT U DEBEAU?

DEBEAU is gelegen in een rustige groene omgeving te Erps- Kwerps. Eenmaal binnen valt het geluid en gevoel van het drukke leven even weg. In een rustige, huiselijke en ontspannen sfeer wordt er geluisterd naar uw wensen en kan u genieten van een professionele behandelingen die wetenschappelijk onderbouwd zijn en bewezen resultaten geven.

Bij DEBEAU wordt er gestreefd naar het gewenste resultaat en dus ook klanttevredenheid!


HEEFT U NOG EEN VRAAG OF WENST U EEN AFSPRAAK?

Heeft u toch nog vragen aarzel dan niet om mij te contacteren!

  • Tel: 0493/18.11.51
  • Email: info@debeau.be

Wenst u alvast een mooie korting te hebben op uw volgende behandeling? Sluit u dan reeds aan op onze facebook-pagina en Instagram. Zo wordt u op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes van "DEBEAU".

See you soon!