Permanente Make-Up

Iedereen ziet er graag op elk moment van de dag stralend uit! Tegenwoordig mag dat niet te veel van onze tijd innemen, want die hebben we meestal niet. Met Permanente Make-up blijft alles altijd perfect op z'n plaats én bent u zo klaar, waar u ook naartoe gaat. Geen tijd te verspillen met bijtekenen van wenkbrauwen, het aanbrengen van een eyeliner of lipcontour. U krijgt steeds die perfecte, verzorgde uitstraling waarnaar u zo verlangt!


Professioneel uitgevoerde permanente make-up resulteert in een natuurlijke en langdurige verfijning van ogen, wenkbrauwen en lippen zonder iets aan de anatomie van de persoon te veranderen. De nadruk wordt gelegd op uw gelaatstrekken zodat uw gelaatsuitdrukking subtiel wordt geoptimaliseerd. Het resultaat is make-up die perfect blijft voor lange tijd. 


Kwaliteit gaat boven alles, waarbij ervaring en inzicht van het grootste belang zijn. Voor je gelaat kies je toch alleen het beste! Daarom werken wij samen met Permanent Make-Up specialiste Dana.

PMU specialiste Dana, maakt gebruik van de revolutionaire 3D-hairstroke of Microblading techniek waarbij de juiste pigmentkleur wordt gehanteerd. Het is dé nieuwste techniek waarbij ultrafijne imitatiehaartjes op een natuurlijke manier worden gepigmenteerd tussen de bestaande haartjes. Onmiddellijk ontdek je een verbluffend 3-dimensioneel resultaat! In sommige gevallen wordt een schaduweffect toegepast zodat er een hele reconstructie plaatsvindt. Voor een duurzaam effect is een 1 tot 3-jaarlijkse opfrisbeurt nodig, tegen speciale tarieven. Bij een vette of rijpere huid kan de touch-up sneller nodig zijn.

Prijs: €360

Met Permanente make-up Eyeliner kunnen wij je ogen het hele jaar door laten schitteren. Het hele aangezicht krijgt immers een frisse, sexy look wanneer je je ogen verfraait. Je kan kiezen voor een subtiele, gesofisticeerde blik dmv een fijne accent-wimperlijn waardoor te weinig of te bleke wimpers voller lijken. Of je kan je ogen liftend en optisch in de juiste verhouding brengen met behulp van een bredere eyeliner. Kortom: samen bepalen wij de juiste vorm, dikte én kleur van uw eyeliner, zodat uw totale gelaat herleeft! Geen zorgen meer over te kleine, hangende of te grote ogen, uitgelopen eyeliner tijdens sport en ontspanning, enzovoort!

Prijs gewone eyeliner boven of onder:  €190

Prijs brede eyeliner of wing: €235

Permanente make-up Full Lips met E-med. Hoe vaak zie je mensen met te vale of asymmetrische lippen, waarvan de lipcontour bijna onzichtbaar is, het felbegeerde cupidoboogje niet opvalt of gekarteld is? E-med PMU biedt hiervoor dé oplossing. Vaak denken mensen aan donkerbruine of zwarte lipcontouren, wanneer ze horen over PMU aan de lippen. Dit is uiteraard helemaal NOT DONE. Wij verkiezen steevast een aanpak waarbij de klant op een subtiele, prachtige manier de gewenste toepassing heeft ondergaan. De kleur kan dus variëren van héél naturel naar pittig en frivool.
Het corrigeren van lippen zorgt ervoor dat de vorm op een natuurlijke manier weer symmetrisch wordt. Ook te smalle lippen kunnen lichtjes vergroot worden. De derde optie omvat de full lips, waardoor te vage, bleke lippen steeds een mooie kleur vertonen zonder constant naar lipstick te moeten grijpen.

Prijs Ombre Lips: €400

Prijs Full Lips: €600


HOE VERLOOPT DE PMU-BEHANDELING?

Dana werkt volledig volgens de wettelijke voorschriften en binnen de geldende verzekeringsnormen. Onze techniek is een volkomen veilige methode, dat sinds jaren gebruikt wordt door plastische chirurgen en dermatologen in de VS. Er wordt uitsluitend met betrouwbaar, innovatief én professioneel materiaal gewerkt, dat vrijwel gevoelloos wordt afgesteld. Door middel van een flinterdunne naald worden er huidvriendelijke FDA- en CE-gekeurde pigmenten in de huid aangebracht. Er wordt een verzachtende zalf aangebracht, wat mogelijke pijn bijna volledig wegneemt. Het is ons doel om elk ongemak voor u te vermijden.
Voor we van start gaan luisteren we naar uw verwachtingen en geven we ons advies, aangepast aan uw persoonlijke gezichtsvorm. Wij streven naar 100% tevredenheid en dit op lange termijn.
De behandeling PMU duurt ongeveer 1 à 1,5 uur, inclusief voorgesprek, voortekenen, kleurkeuze, pigmentatie. Uiteraard is de duur afhankelijk van de gekozen zone.

VOOR

 • Allereerst overloopt Dana tijdens een in-take-gesprek.
 • Nadien worden de nazorginstructies en eventuele risico's besproken.
 • De morfologie van uw gezicht wordt bestudeerd, waarna de wensen en opties die bij uw gelaat passen, besproken worden (kleur, vorm, stijl en afwerking).
 • Met een afwasbaar potlood wordt de zone voorgetekend om een duidelijk beeld te geven van het eindresultaat. De behandeling wordt pas opgestart nadat u tevreden bent en akkoord gaat.
 • Kleur kiezen en mengen (rekening houdend met huid- en haartype)
 • Voorbereiding van de huid: na de reiniging wordt een verzachtende crème op de huid aangebracht om de behandeling zo comfortabel en pijnloos mogelijk te maken.
 • Voorbereiding van de werkpost: hygiëne en steriliteit zijn prioritair bij onze behandelingen. Hygiëneontsmetting van het materiaal, plastic folie tegen kruisbesmetting, huiddesinfectie, zuivere handschoenen, gebruik van éénmalige, steriele naalden, wegwerp van gebruikte naalden in naaldcontainer.

TIJDENS

 • Met het micropigmentatietoestel wordt het kleurpigment een aantal keer zachtjes in de huid gebracht totdat er voldoende pigment aanwezig is.
 • Wondhelende zalf wordt aangebracht.

NA

 • Nazorginstructies: om ervoor te zorgen dat uw permanente make-up optimaal zal blijven.
 • Herstel: na 3 à 10 dagen ziet de huid er genezen uit, maar de huidcellen dienen zich nog te herstellen en de kleurintensiteit kan tijdens de volgende 3 weken nog wat afnemen.
 • 3 maanden garantie: binnen deze periode (afspraak voor bijwerking wordt al vastgelegd) worden de vorm en de kleur gratis bijgewerkt en accenten gelegd qua intensiteit.
 • Na ongeveer 1 jaar of langer wordt een bijwerking aanbevolen mede afhankelijk van uw huidtype en leefstijl.

VOORZORGSMAATREGELEN

 • Geen alcohol 24 uur voorafgaand aan de behandeling.
 • Geen contactlenzen dragen wanneer u eyeliner wenst.
 • Geen cafeïne (koffie, thee, cola, Red Bull of andere energydrinks) voor de behandeling.
 • Geen zon/zonnebankkuur kort voor de behandeling. Een zongebruinde huid wordt niet behandeld. Plan je Permanente Make-up afspraak niet in vlak voor of na je vakantie.
 • Geen bloedverdunnende medicijnen of aspirine nemen 24 uur voorafgaand aan de behandeling (in overleg met uw arts)
 • 1 of 2 eenheden Paracetamol mogen eventueel vlak voor de behandeling ingenomen worden.
 • Geen Corticosteroïdencrème of -zalf voorafgaand aan de pigmentatie.
 • Gevoelige huid? Haal op doktersvoorschrift een tube Emla zalf en breng 60 minuten voor aanvang van de afspraak een dikke laag aan op de zone.
 • Behandeling lippen? Hydrateer gedurende een tweetal weken de lippen, zodat de pigmentatie vlotter en duurzaam kan verlopen. Indien u gevoelig bent aan koortsblaasjes, kan u best bij de apotheek preventieve medicatie halen om 100% zeker te zijn dat er geen koortsblaasjes actief zullen worden.
 • Na botox in het voorhoofd/gebied van de wenkbrauwen: wacht 3 weken
 • Na een ooglidcorrectie: wacht 3 maanden
 • Vóór een chemokuur: kom minstens 3 à 4 weken vooraf
 • Na een chemokuur: op doktersadvies.WAAROM KIEZEN VOOR DEBEAU?

 • Ervaring: Dana voert dagelijks meerdere behandelingen van Permanente Make-up uit, waardoor de ervaring voor een hoge kwaliteit zorgt. Niet in bijberoep, niet één keer per maand, wél 20 tot 40 klanten per week.
 • Dana hanteert een bijzondere efficiënte en betrouwbare methodiek bij het plaatsen van permanente make-up.
 • De behandeling wordt met de grootste zorg en nauwkeurigheid afgewerkt.
 • Uw comfort en resultaat staat bij ons voorop. Wij streven steeds naar een behandeling die zo efficiënt en pijnloos mogelijk verloopt.
 • Less is more: subtiele, stijlvolle Permanente Make-up doet je meer stralen dan een overdreven gemaquilleerde look (denk bv. aan die donkere lipcontour van de jaren '80). Dana zal altijd, in overeenstemming met de klant, een look creëren waarbij de klant op haar best oogt.

! Afpraken voor PMU enkel telefonisch of per bericht te boeken !

Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin