Huidverbetering

Mooi zijn begint met een gezonde huid:

De huid is een belangrijk orgaan en elke huid is uniek.

Wij willen je helpen een gezonde huid te verkrijgen en te behouden. 

Wij houden niet van loze beloften. Omdat wij resultaat belangrijk vinden, werken wij met zeer actieve producten. Dit wil zeggen dat de hoge dosissen aan vitaminen, mineralen, peptiden,.. ook nog werken als deze op je huid worden aangebracht. Deze producten zijn gebaseerd op wetenschappelijk gefundeerde onderzoeken en innovatief in huidverbetering.

Onze behandelingen worden aangepast aan de individuele noden van u en uw huid.

Chemische peeling pakt het volgende aan,

- Fijne lijntjes

- Pigmentvlekken

- Onregelmatige huidstructuur

- Littekens

- Acné

- Grauwe huid (rokershuid)

- Grove poriën verkleinen

Chemische Peeling (Professionele Peeling)

Afhankelijk van uw huidtype en -conditie worden één tot meerdere peelings aangeraden met een interval van 2 tot 4 weken. Aangepaste thuisproducten worden aangeraden. Vraag advies indien u niet weet welke peeling geschikt is voor uw huid, wij helpen u graag verder.

Wat is een chemische peeling?

Een chemische peeling is een exfoliatie (afschilferen van huidcellen) gestimuleerd door een chemische oplossing. Sesderma oppervlakkige peelings bevatten alpha hydroxy acids (AHA) en beta hydroxy acids (BHA) , meer specifiek glycolzuur, welke de kleinste molecuulgrootte heeft. Voor medium peelings wordt TCA (trichloorazijnzuur) gebruikt.

Wat is het voordeel van een chemische peeling?

Het is een volledig natuurlijke en efficiënte methode om de huidstructuur te verbeteren. Uw teint wordt frisser, poriën verfijnen, acné vermindert, rimpels worden minder diep en pigmentvlekken lichten op. Met een minimale inspanning krijgt u maximaal resultaat zonder naalden, laser of chirurgie.

Moet ik mijn huid voorbereiden voor een behandeling?

Het is aanbevolen om minimum 2 weken op voorhand te starten met een avondcrème op basis van glycolzuur. (fruitzuren)

Hoe verloopt de behandeling?

Een sessie duurt ongeveer 30' tot 40' en bestaat uit een dubbele reiniging, het aanbrengen van de peeling, eventueel neutralisatie en aanbrengen van een herstellende en beschermende crème. Deze peelings geven de beste resultaten in een kuurvorm van 2 tot 4 behandelingen met een interval van 2 tot 4 weken.

Wat zijn de nevenwerkingen?

Tijdens de behandeling kan de huid lichtjes tintelen, zonder pijnlijk te zijn. Enkele dagen na de behandeling kan de huid wat trekkerig aanvoelen met lichte schilfering van de opperhuid. Met een zachte scrub kunnen de schilfertjes verwijderd worden. Een aangepaste hydraterende verzorging is noodzakelijk en niet-comedogene make-up is toegelaten.

Probleemhuid: Wij adviseren om deze behandeling éénmaal per maand te laten uitvoeren in een kuurvorm van 4 behandelingen.

Micro Needling pakt het volgende aan;

- Fijne lijntjes en rimpels

- Acne littekens

- Overige littekens

- Zonebeschadiging

- Pigmentvlekken-

- Striae

- Vergrote poriën en een grove huidstructuur.

Micro Needling 

Wat kan Micro Needling voor je huid betekenen?
Een Micro Needling Pen maakt gebruik van minuscule naaldjes die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Er worden verticaal kleine kanaaltjes oppervlakkig in de huid gemaakt. Deze kanaaltjes zijn niet te zien met het blote oog, maar 'verwonden' de huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren.
Door de naald stimulatie wordt het natuurlijke herstelproces van de huid op gang geholpen wat doordringt tot diep in de huid. Hierdoor maakt je huid meer collageen en elastine aan. Amper enkele uren na deze behandeling is de roodheid verdwenen en begint je huid te herstellen!

Probleemhuid: Wij adviseren om deze behandeling tweemaal per maand te laten uitvoeren in een kuurvorm van 6 behandelingen.


De personen die deze behandeling hebben ervaren beschrijven hun huid als steviger en stralender, in één woord: jonger

Virtuele Mesotherapie pakt het volgende aan;

- Lokale vetophopingen

- Kwabben onder de ogen

- Veroudering van de huid


Virtuele Mesotherapie apparaat

Met de mesotherapie wordt gebruik gemaakt van een elektrische golf met een korte prikkel van hoge voltage. De prikkel sluist de actieve voedingsstof in het membraam van de huidcel.

Voordelen van Mesotherapie;

1.Pijnloos
2.Veilig, geen kans op infecties
3.Geen blauwe plekken
4.Laat geen strepen achter
5.Direct na de behandeling kunnen dagelijkse activiteiten worden ondernomen
6.Geen andere bijwerkingen

Dit Virtuele MesoTherapie systeem is ontwikkeld voor het effectief insluizen van vitaminen, anti-oxidanten, anti-aging-, revitaliserende- en hydraterende bestanddelen zonder enig gebruik van naalden.


De behandeling bestaat uit:

 • Diepte reiniging
 • Dermaplaning
 • Enzymatische peeling

De voordelen van dermaplaning:

 • Exfolieert de huid
 • Verwijderd donsharen
 • Verfijnt lijntjes en oppervlakkige rimpels
 • Verhelderd de huid en oppervlakkige pigmentvlekken
 • Bevorderd het verwijderen van onzuiverheden
 • Bevorderd de aanmaak van collageen en elastine
 • Werkzame stoffen van producten worden beter opgenomen
 • Make-up zit egaler
 • Geeft de huid een GLOW

Dermaplaning


Dermaplaning is een behandeling waarbij alle dode huidcellen en donsharen verwijderd worden van het gelaat met met een speciaal ontworpen chirurgisch steriel mesje. Het is momenteel een van de meest efficiënte manieren om je huid te exfoliëren en om verstopte poriën te voorkomen. Met deze behandeling bekom je een mooie zachte, stralende en frisse huid. Dermaplaning is een veilige en effectieve behandeling voor huidverjonging.

De behandeling gebeurt met een steriel chirurgisch mesje en is pijnloos. Er wordt lichtjes met het speciale mesje over de huid geschraapt, maar zonder te schuren of de huid te beschadigen. De behandeling is bovendien geschikt voor alle huidtypen. Na afloop kan de huid een beetje rood zijn. Dermaplaning mag alleen niet uitgevoerd worden op de huid met actieve acne, vanwege het risico op het beschadigen van de huid. Hierdoor kunnen bacteriën over de huid verspreid worden waardoor de acneproblemen verergeren.